Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2017 16:43 - КОГАТО КУЧЕТО СЕ ЧЕШЕ...
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 509 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Два дни недоумявам по случая "Европейски манифест за България".

Като един прост човек, винаги най-напред искам да знам за какво става дума. 
Знам, че чуждицата “манифест” означава програмен документ с характер на възвание, а медиите ми говорят за нещо като обединение на партии.
"Европейски манифест за България" може да изготви само европейска институция и да го прати на България, за да й каже нещо важно. 
Виждам обаче, че наши си българчета - от умните, образованите и красивите, се кипрят под това име. 
Същите, които за изборите през март т.г. се надлъгваха един-друг под чие знаме да се обединят и всеки викаше на другите “елате при нас, отворени сме” – което означаваше за останалите да се обезличат. Никой не се хвана на въдицата на другия, та си останаха всичките извън парламента. image:)

Сега са решили да измислят ново име и да се съберат под него. 
Хубаво, ама нали уж все умни и образовани са се събрали? Никой от тях ли не знае поне това, че манифестът не може да бъде организация?

Търся вчера да прочета повече – НЕМА!

Най-после днес намирам някакъв скучен и нищо не казващ текст, в който обаче името е обърнато наопаки и е вече “Български манифест за Европа”!

Малко късничко се усетиха, старото име остана тук-там – макар и всички техни медии да са го поправили послушно и се опитват да ни правят на луди, все едно че тази глупост никога не я е имало. На туй му речете каквото искате - постистина, създаване на виртуална реалност или нещо друго, но за мен е гнусна, долнопробна, гьобелсова постъпка и лъжа! И ще попитам - кой контролира тези медии, които без никакъв коментар смениха името на манифеста???
И хората са същите – пак с лъжи започват, и пак с лъжи ще продължат.

Но да караме нататък.
Значи се обърнахме на обратно и от името на България ще да казваме нещо важно на Европа. Само че – откога вие представлявате България?

Да коментирам обясненията, че под името манифест се криела платформа за дебати, че този текст бил “преамбюл”, а същинският манифест щял да излезе след време, когато се проведат дебатите – вече нямам сили.

Разбирам че ги сърби, та се не трае, ама кучето, като го засърби и почне да се чеше по главата, най-вече си показва... дупето. Та и те така. Да ме прощават, ама този “манифест” отсега на кучешко дупе мирише.

Излишно е да ни показват повече. Още от началото надушваме края.

 

image




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902058
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031