Най-четени
1. cchery
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. hadjito
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. hadjito
Най-активни
1. sarang
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
Постинг
14.03.2013 21:45 -
Класически кекс
Автор: aip55
Категория: Рецепти
Прочетен: 4571 Коментари: 4 Гласове:
Последна промяна: 20.03.2013 22:48
Прочетен: 4571 Коментари: 4 Гласове:
6
Последна промяна: 20.03.2013 22:48
Кекс - класика в секс
А ЕТО И КАК СЕ ПРИГОТВЯ ТОЗИ КЕКС:
Продукти:
- 4 весели очи
- 4 добре оформени крака
- 4 любящи ръце
- 2 стегнати купи мляко
- 2 ореха
- 1 смесителен съд с мъх по края
- 1 твърд банан
Начин на приготовление:
1. Поглеждате във веселите очи.
2. Разтваряте добре оформените крака с любящите ръце.
3. Стискате и масажирате купите с мляко много нежно.
4. Нежно пъхате твърдия банан в смесителния съд и започвате да го движите навътре и навън, докато се получи хубава сметана. За най-добър резултат продължавайте да мачкате купите с мляко.
5. С повишаване на температурата пъхнете банана дълбоко в смесителния съд и го покрийте с орехите. Оставете го да покисне (за предпочитане НЕ през цялата нощ).
6. Кексът е готов, когато бананът омекне. Ако не омекне, повторете стъпки 3-5 или сменете смесителния съд.
Забележки:
1. Ако сте в непозната кухня, измийте съдовете внимателно преди и след употреба.
2. Не облизвайте смесителния съд след употреба.
А ЕТО И КАК СЕ ПРИГОТВЯ ТОЗИ КЕКС:
Продукти:
- 4 весели очи
- 4 добре оформени крака
- 4 любящи ръце
- 2 стегнати купи мляко
- 2 ореха
- 1 смесителен съд с мъх по края
- 1 твърд банан
Начин на приготовление:
1. Поглеждате във веселите очи.
2. Разтваряте добре оформените крака с любящите ръце.
3. Стискате и масажирате купите с мляко много нежно.
4. Нежно пъхате твърдия банан в смесителния съд и започвате да го движите навътре и навън, докато се получи хубава сметана. За най-добър резултат продължавайте да мачкате купите с мляко.
5. С повишаване на температурата пъхнете банана дълбоко в смесителния съд и го покрийте с орехите. Оставете го да покисне (за предпочитане НЕ през цялата нощ).
6. Кексът е готов, когато бананът омекне. Ако не омекне, повторете стъпки 3-5 или сменете смесителния съд.
Забележки:
1. Ако сте в непозната кухня, измийте съдовете внимателно преди и след употреба.
2. Не облизвайте смесителния съд след употреба.
http://www.youtube.com/watch?v=bqXyRWkjkLk
цитирайхахаха, много добро!
нямам думи, чудесно сте го измислили!
....
цитирайнямам думи, чудесно сте го измислили!
....
anaevada написа:
хахаха, много добро!
нямам думи, чудесно сте го измислили!
....
нямам думи, чудесно сте го измислили!
....
Благодаря ти, но не се вързвай на рецептата ми! В последно време съм се ориентирал към селски торлюгювеч, задушено в помашки шалвари! Фантазийки бе Ко да ПР........
Пък какъв кексаджия съм бил??????????
цитирайТърсене
За този блог
Гласове: 7312
Блогрол
1. Coacoa11
2. Любим линк furijka
3. tera
4. Любим линк
5. zamela
6. zaw12929
7. Любим линк troia
8. Любим линк /mt46
9. Любим линк
10. Любим линк
11. Какво е любов
12. Макконт
13. Skarlet
14. граматичен речник
15. Тунел прекосява Пловдив
16. Абстрактни теми
17. Студен ядрен синтез за произв. на ел. енергия
18. Електронна библиотека
19. източници на енергия
20. Рецепта за рак джинджифил и мед
2. Любим линк furijka
3. tera
4. Любим линк
5. zamela
6. zaw12929
7. Любим линк troia
8. Любим линк /mt46
9. Любим линк
10. Любим линк
11. Какво е любов
12. Макконт
13. Skarlet
14. граматичен речник
15. Тунел прекосява Пловдив
16. Абстрактни теми
17. Студен ядрен синтез за произв. на ел. енергия
18. Електронна библиотека
19. източници на енергия
20. Рецепта за рак джинджифил и мед