Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2013 22:32 - Да си скрием ли полигамията.....
Автор: aip55 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2863 Коментари: 8 Гласове:
8

Последна промяна: 30.03.2014 00:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



 Хитрият мъж може да подлуди една жена само с начина, по който и говори......., а ти си в началото на влюбването. Господин чаровен може би е просто един сваляч, набиращ бройки, макар и да е професор, известен в науката, но опитай все пак - може и да проработи късметът ти. Искам да спестя неудобството, за грубо изречените думи ,, Мразя те, не искам повече да се виждам с теб"........в следствие на афекцията ти. И то за едни смешни два лева, с които трябваше да си платя паркинга, а ти не беше съгласна. Почувствах се предаден и ненужен човек за теб. Имаше право да се разсърдиш, но постави се на моето място. Аз съм мъж и като мъж исках да съм ти кавалер до края, да изпълня кавалерските си задължения до края. Да те закарам до автобусната спирка, а ти се ядоса, че не те послушах, което за мене това е неуважение към теб. Не знам  отворената връзка дали ще проработи, дали една жена може да обича повече от един мъж, това времето ще покаже, но аз в никакъв случай поне за сега, няма да престана да си те обичкам, колкото и да съм наранен, ако ти естествено се съгласиш на това. От мене минава, защото аз ти мисля само доброто и не съм ти душманин. Отворено приятелство м/у трима, не е често срещано явление. От разговорът ни днес разбрах, че само един ухажор не е достатъчен за теб, за което останах изненадан. Вярно, че живеем в 21 век, но явно авантюрата в мисленето ти е винаги на една крачка пред мисълта ти. От този разгвор  разбрах, че моногамията в твоите приятелства не е задължителна. Как да продължиме от тук нататък? Естествено трябва приятелството ни да бъде приоритет за нас. Аз го одобрявам, сега е ред и той да ме одобри. Хмммм опасна токсична връзка.......Какво ще кажеш, стига и тримата да знаем правилата и да ги спазваме, а? Трябва и тримата да сме съгласни и за всеки кошер да си има достатъчно медец , за наслада и  горещи преживявания. Но, ако продължим нататък, контактът с другите пратньори/ки  да бъде безопасен и явен  за трима ни. Не трябва да имаме тайни за страничните ни афери с други пратньори/ки. И всяка странична връзка не трябва да застрашава приятелството ни и нашата полигамия......Ще бъдеш разкъсвана от двама мъже, ала когато чувствата са на лице, все някога ще трябва да направиш твоят избор. Повярвай ми, има и по лоши времена, тези в които си разкъсвана от двама или повече любовници и дилемата кои да бъде ще дойде време да те побърка и терзае. Животът ни не е перфектен и няма гаранция за нищо. Но когато трябва да избираме из между различните любовници, сами трябва да сме си мерило на съвестта!
aip55



Гласувай:
9



1. troia - Това е тъжно..
21.04.2013 23:05
Тук ще има раздяла... Приятна и спокойна вечер!:)
цитирай
2. coacoa11 - труден казус. . . но малко свобода в ...
22.04.2013 01:45
труден казус... но малко свобода в отношенията никога няма да попречи. представи си само, че има цели страни и религии, където многоженството е абсолютно законно. и вероятно има сериозни причини да е така - един богат мъж е можел да издържа и да бъде опора на много жени. сега, когато жените постепенно стават по-силния пол, то е възможно да стигнем и до обратния случай - хареми, пълни с мъже. не знам как е мъжкия род на ханъма :)
шегувам се, не приемай всичко това сериозно :)
цитирай
3. aip55 - Тук ще има раздяла. . . Приятна и с...
22.04.2013 07:57
troia написа:
Тук ще има раздяла... Приятна и спокойна вечер!:)

Щом така се мислиш, според мене това е твое право, но бъди сигурна, че ще има и продължение.....
цитирай
4. aip55 - труден казус. . . но малко свобода в ...
22.04.2013 08:20
coacoa11 написа:
труден казус... но малко свобода в отношенията никога няма да попречи. Представи си само, че има цели страни и религии, където многоженството е абсолютно законно. И вероятно има сериозни причини да е така - един богат мъж е можел да издържа и да бъде опора на много жени. Сега, когато жените постепенно стават по-силния пол, то е възможно да стигнем и до обратния случай - хареми, пълни с мъже. не знам как е мъжкия род на ханъма :)
шегувам се, не приемай всичко това сериозно :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Природата го е доказала, че можеш да обичаш много неща по свой, различен начин. Как иначе да си обясним обичта едновременно към мъж/жена, дете, родители, любовници/а и дори и към малкото пале, което изразява обичта си с такава възбуждаща човека искреност. Всичко това е обич, в която ние вярваме и почитаме. А за мъжкият харем вече нищо не може да ме учуди, защото живеем в бързо променящ се свят на абсурдите. Изразът: аз не съм жена/мъж, аз не съм човек стана популярен в животът ни.... Най- вероятно в мъжки род е да се казва ханъм. Хубава седмица приятелко! Няма да клиширам пожелания, но ми беше приятно, че ме посети и нещо, което ти много обичаш: http://www.youtube.com/watch?v=eC3jILEEwU0
цитирай
5. zemela - Не знам каква е била провокацията ...
22.04.2013 11:21
Не знам каква е била провокацията към теб, за да напишеш този постинг. Нищо няма да казвам, само ще припомня, че да обичаш и да искаш да притежаваш са две много различни неща.
Поздрави и усмихнат ден!
цитирай
6. aip55 - Не знам каква е била провокацията ...
22.04.2013 18:09
zemela написа:
Не знам каква е била провокацията към теб, за да напишеш този постинг. Нищо няма да казвам, само ще припомня, че да обичаш и да искаш да притежаваш са две много различни неща.
Поздрави и усмихнат ден!

Благодаря ти! Всъщност трудното е да се вържеш на играта. Като са те прежалили, няма смисъл да се натискаш за някакъв си жалък залък внимание. Но нали знаеш, че на книга всичко е възможно......И малко настроение от мене:http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Jj8h-FbPH9w&feature=endscreen
цитирай
7. emma6 - ::)aip55
27.04.2013 00:05
Поздравление от мен...::)
цитирай
8. aip55 - Поздравление от мен. . . ::) Бл...
27.04.2013 09:49
emma6 написа:
Поздравление от мен...::)

Благодаря ти Емче за разбирането! Хубав уикенд.......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aip55
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1481225
Постинги: 310
Коментари: 2488
Гласове: 7312
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031