Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2013 15:06 - Страст
Автор: aip55 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5543 Коментари: 14 Гласове:
13

Последна промяна: 22.02.2014 21:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
От много време се познавам с една приятелка, ( в пълният смисъл на думата). Често си излизаме сред природата, ходиме на кино, театри, пиеме кафе, скоч, ядеме сандвичи, но има една истина, която лично мен никога не ме е притеснявала. Улучихме любовта право в десятката още от пръв поглед. Тръпката в погледите ни беше повече от очевидна. Да си призная честно никога и не съм предполагал, че ни очакват толкова щастливи моменти. Когато се запознахме и на двамата ни стана ясно, че дружбата ни ще бъде дълга и сърдечна. Не ни липсваше коректност, откритост, задълбочена интимност и т.н........Истината се крие не само във високите токчета, а в това, че тя е по imageвисока от мене с цели тринадесет сантиметра ( фатално число нали ). В природата често се наблюдават такива моменти. В любовта няма съвършенство, а има привличане, което е неустоимо........ Много често ми шепне на ухото, че никога не си е дори помислила, че по ниските мъже са толкова щедри в леглото и във войната на любовните излияния( не си мислете, че съм Батман в любовта, но определено на Казанова , моята история ще му дойде много). Притеснява ли те това, че жената е по-висока от теб? Сигурно, а не би трябвало. Дори най-добрите приятели на Снежанка се дървят на нейното присъствие! Говорим за другата Снежанка, а не за тази от версията на Дисни. Наполеоновият комплекс вече не е в сила, мъже свирете отбой! Жените може да се качват и на кокили, но само при положение, че са там горе с къси поли. Трябва и ти да намажеш! Сигурен съм, че жените ще се радват на другата височина повече, отколкото на актуалната! Та, както някои казват, че големият и дебел мъжки атрибут си личал през панталона сигурно си имат право. Не напразно съм забелязвал, че при запознаване жените освен, че машинално те оглеждат, а скрито и тактично поглеждат и към онова приказно местенце (райската интимна мъжка градинка, където вирее ореховото дръвче, но само с два ореха). Приказно местенце е това, което изпълва жените с много надежди и мечти за супер интимно преживяване. Както обикновено катеричката (жената) си обича по твърдите орехчета.
Времето на плажа беше променливо облачно с лек бриз напомнящ затишие пред буря. Вятърът съскаше около разтворените слънчеви чадъри, като предупреждаваше, че ще има силна буря. Вълните яростно се блъскаха в скалите, като ревяха с неистов вой. Запознах ме се на плажа. Висока, стройна с елегантана с гигантска походка. Крачеше по пясъка внимателно, като не изпускаше да направи и изкусителните за мъжете маниери, като пози в ходенето, нежно въртене на дупето, секси движения, спокоен, но любопитен поглед, който издаваше животинското и ненаситно търсене на мъже или жени също търсещи ефекта от насладата на интимни преживявания. Бях я забелязал още при влизането на плажната ивица и като по закона на Нютон пое пътя право към мене. Правеше се, че си търси място къде да разположи плажният си багаж. Погледите ни се срещнаха и не се отместиха нито за миг, докато не знам, дали бе умишлено или не тя се препъна в някакъв багаж и се стрполи на пясъка точно срещу мен. Озовахме се лице в лице един срещу друг на около тридесет сантиметра, вдигна се пушилка от пясък.
- Извинете -лицето и беше пълно с пясък и произнасянето на думата в устата и влезе пясък, след, което изпръхтя и ароматът на ментова дъвка и пясък ме ококори с приятно чувство за съчувствие.
- За нищо! Ударихте ли се-загрижено попитах-Да ви помогна с нещо!
Изправих се бързо и посегнах към лицето и за да махна пясъка от лицето и. Още преди да посегна да я почистя ме побиха страстни тръпки, които се превърнаха в нежно галене, а погледите ни неустоимо се питаха ,,колко мило и нежно от твоя страна....продължавай и не се притеснявай", а вече нямаше и песъчинка по лицето и, но почистването продължаваше, защото тя затвори очи от страст, нежност, усещах, че химията ни така се вплете в нас, че катализата на страстта изби капки пот по челата ни, а телата ни трепереха инстиктивно, в следствие на допира ни. Знам, че и беше приятно, но се опитах да стана. Като че ли имаше притегателна сила, която не можех да преодолея. Залитнах и се оказах изведнъж върху нея, което даже и не се искаше думата извинявай, а прочетох в очите и ,, не ставай, а постой още при мен - не се отделяй от тялото ми - искам те........."
Багажът и остана така разхвълян. Хората наоколо ни гледаха скрито и любопитно. А вятърът така се усили, че хората наоколо взеха да си прибират плажните багажи и бързо се изнасяха към закритите места. Други се подсмиваха и нарочно не си отиваха, защото явно очакваха поредният плажен сеир. Имах чувството, че сме само двамата на плажа, а за хората наоколо , че четат приказката ,, Царят е гол". За двама ни чувството за капсулиране беше на ниво. Неусетно се вкопчихме здраво, плътта ни искреше под напора на нагона ни, а срамът от околните се изпари. Не чувтсвахме никои около нас, макар и да се чуваха подмятания от рода ( Какво става тук по дяволите. Идете на някое друго място! Тук има малки деца!) Мислех си да им отговоря(А, големи хора няма ли? И защо не се преместите вие на друго място. Но не им отговорих, защото бяхме се вече задълбочили в морето от прехвъчащи флоиди.) Инстиктивно посегнах към големият ми чаршаф и се покрихме, колкото е възможно от хорските очи. И двамата се наслаждавахме на екслузивното ни страстно преживяване. Галех я по гърба, ръката ми плъзгаше по апетитните и овални части на дупето. Тръпката беше невероятна, когато усетих, че ръката и потъна в банският ми и с изненада прошепна ,, таз глава на тригодишна котка я познах отдалече, че ще е моя".
Щумът от прибоя на вълните се усили, а вятърът бе пулсиращ на моменти беше и невъзможно да се остане повече на плажа. С бялото на окото забелязах как и последните сеирджии се изнесоха от плажната ивица с окуражаващи за нас двамата ръкопляскания. Усетихме как едри капки дъжд ни затрополчха по чаршафа с, които се бяхме завили. А, дъждът се усили и ни накара да се гушниме още по страстно, притискахме си телата силно до болка, която ни извади извън нормалните понятия за интимност. Ръката ми не спираше да обхожда тялото и, зърната и се бяха уголемили до такава степен от възбуда, че ми заприличаха на маслина HHL::3d)), от, които бликаше нежно гръден сок, които лакомо засмуках. Банските и бяха тип прашка и само едно леко подместване в страни ми се откри пътя за да вкарам прасето в кочинката. Инстинктите от страстно гърчене и движения се синхронизираха така, че за движенията би ни завидял и най - опитния конструктор на ДВГ.
Плажа беше пуст и дъждовен, а ние се бяхме проснали на мокрият пясък, уморени и не асимилиращи, как се случи всичко това. Свежите ни мисли от преживяното ни държаха още в плен на страстта, а дъжда се изливаше върху нас, като из ведро. Това ни освежи, станахме и се гмурнахме в морето, за да пречистим греховните ни души. Бях удовлетворен, но гузен от целият спектакъл, като плувахме все по навътре в морето. Тя спря обърна се към мене и ми каза:
- Ти си до тук мое лакомо и ненаситно интимно чудовище, а аз продължавам морският си път нататък- и се гмурна във водата като накрая видях нещо като опашката на голяма риба. Бях щокиран! Не можех да повярвам, че съм бил в интимна връзка с русалка........Но това не беше раздяла, а интимната ми приятелка, която никога повече не се разделихме.....
aip55

                                       image






Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zabavnata - Измислена история, нали?
18.08.2013 15:29
Мокри сънища или нереални привидения?:) Русалките съществуват само в приказките, но и за там е спорно.
Хубав ден!
цитирай
2. aip55 - Мокри сънища или нереални приви...
18.08.2013 15:45
zabavnata написа:
Мокри сънища или нереални привидения?:) Русалките съществуват само в приказките, но и за там е спорно.
Хубав ден!

Разбира се, че е измислена, мръсна приказка с просмукана фантазия! М/у другото бях я написал преди една година, но умишлено не я пусках за четене, беше ме срам.......
цитирай
3. tota - " Внезапната страст удря като ...
18.08.2013 20:59
" Внезапната страст удря като мълния и изчезва като сапунен мехур. — Жан Жироду

Хубава вечер!
цитирай
4. aip55 - " Внезапната страст удря като ...
18.08.2013 21:30
tota написа:
" Внезапната страст удря като мълния и изчезва като сапунен мехур. — Жан Жироду

Хубава вечер!

Всеки е имал такава среща в животът си, но консумацията е наистина незабравимо и шокиращо преживяване. А бе.... гъдел, лудория, която и да искаш не можеш да спреш и щипка лудост, за овкусяване......
Хубава вечер и на теб Тоте!
цитирай
5. lovertosimplicity - Да Ви светне старото. . . Първо да ...
19.08.2013 01:56
Да Ви светне старото...
Първо да нахокам Сестричката /Забавната/:
Как може да убиваш вярата в Приказките и Доброто у Децата?
ха ха ха
Разбира се, че има Русалки.
Хващам се по каквото искате на бас с Вас, че аз утре ще получа една от бъдещата шефка на криминалистите в БГ, която може би в момента ми я лови на лунната пътечка на морето.
Освен това, Сестричке, ти най-добре знаеш, че аз си имам една там, в морската ни столица...

Айп, и защо те беше срам? Че то си е човещинка!
Дай боже всеки ме поне по едно русалка да го... хах - как да напише "притисне м/у бедрата си"? М?
ха ха ха
Утра като получа - ще се върна да споделя какво съм измислил по тази сериозна дилема.

Тота... Може мехура да се спука и изчезна, но знаеш ли после колко дълго продължава да люти в очите?
При някои до края на живота им!

Среднощни поздрави и на трима Ви!

И и и...

Не забравяйте да се усмихвате!

Рей
цитирай
6. aip55 - По принцип Рей
19.08.2013 08:12
-не ми е в разбиранията порно разказите. Порното е също литература, колкото и мръсно/некултурно да звучи това. Похотта си е чисто човешка/животинска функция, но разликата е в това, че животните се съвкупляват за да се размножават, а човека се съвкуплява за удоволствие. Успешна седмица Рей и поздрав от мен!
цитирай
7. coacoa11 - Началото съм го чела, краят си е л...
21.08.2013 02:39
Началото съм го чела, краят си е лятна и морска фантазия, еротична, не порно...
Гледай ти какви неподозирани таланти си имал :)
цитирай
8. aip55 - Здравей Соасоа11
21.08.2013 07:26
Липсваше ми много! Нали знаеш, че като нещо ти липсва нищо не върви спокойно и гладко. Дано всичко да е наред при теб. Благодаря и за анализа. Стопли ми душата,че намина. Хубав ден!
цитирай
9. troia - Нещо,
21.08.2013 21:54
ми изглежда познато.:)) Вие мъжете сте привилегировани. За вас има русалки, а за нас...русали? Не знам защо, но очаквам продължение. Приятна вечер с някоя русалка!
цитирай
10. aip55 - ми изглежда познато. :)) Вие мъжете ...
21.08.2013 22:23
troia написа:
ми изглежда познато.:)) Вие мъжете сте привилегировани. За вас има русалки, а за нас...русали? Не знам защо, но очаквам продължение. Приятна вечер с някоя русалка!

Ако си спомняш, веднъж ти го бях пращал преди време....., а русалката не е при мен, пък и вече не съм за русалки.....Но не съм се замислял за продължение. Може и да стане нещо! Ще се замисля.....Хубава вечер Кате!
цитирай
11. troia - :)
27.08.2013 19:43
Много добре си спомням, че ми го изпрати...Това от мен беше закачлив намек. Ами дано да ти дойде музата за продължение. Успех!
цитирай
12. aip55 - Много добре си спомням, че ми го и...
27.08.2013 20:06
troia написа:
Много добре си спомням, че ми го изпрати...Това от мен беше закачлив намек. Ами дано да ти дойде музата за продължение. Успех!

Дано, но нещо напоследък ме е налагнала, както в блога, мързеливата муза. Повече чета и се информирам от животът в Блога. Хубава вечер Кате!
цитирай
13. calli - Хе хе хе
22.02.2014 22:00
Леле как ме ухили. Това много сладко. Особено някои точни попадения, които уж неангажиращо, а се се наместват точно в целта.
Границата между еротиката и порното е тънка, но въобще не си мисли че си я прекрачил. Абсурд. :) По скоро като усмихваща закачка ми звучи.
Нека ти е морско и палаво, Ачо. Благодаря за настроението. Поздрави.
цитирай
14. aip55 - Леле как ме ухили. Това много сла...
22.02.2014 22:37
calli написа:
Леле как ме ухили. Това много сладко. Особено някои точни попадения, които уж неангажиращо, а се се наместват точно в целта.
Границата между еротиката и порното е тънка, но въобще не си мисли че си я прекрачил. Абсурд. :) По скоро като усмихваща закачка ми звучи.
Нека ти е морско и палаво, Ачо. Благодаря за настроението. Поздрави.

За мене беше чест да ме посетиш и коментираш Калли. Някои светила на Блог.бг не им се нрави, че коментирам при теб, но майната им, важното е че аз харесвам това, което мислиш и пишеш и за това юе ти бъда чест гост в блога ти! Палав поздрав от града на седемте тепета!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aip55
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1481091
Постинги: 310
Коментари: 2488
Гласове: 7312
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031