Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2014 20:21 - Ненаситна утопия.....
Автор: aip55 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9014 Коментари: 20 Гласове:
20

Последна промяна: 13.08.2014 00:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg







-Пак се стъмни! Когато лунната светлина пропълзи, прогонвайки зимният студ по полето, стъпки се чуват тук-там, оставен животът да тече като в сън! Тъмнината някак си ме вдъхновява, идват ми най - различни мисли, изперкали музи, които искам да ти ги драсна ейййй-така! Нарочно и предизвикателно!

Изведнъж почуствах, че трябва да отпия още една глътка от червеното ти вино. Посягам се да взема чашата, но констатирам, че чашата е пълна с въздух? Ж.(ено)......, ти ли ми напълни чашата с въздух?

Аааа, не свеждай глава, защото сега ще се присегна и ще превключа на виртуалните ти приключения. Много често ги взимам за пред съновна функция. Колкото и пъти да  чета, тази вълшебна фантазия, толкова пъти по различен начин тълкувам мислите ти, преживявам ги винаги от различен ъгъл.

Е, фантазия ли е това или идеалният начин да сублинираме с неoдушевени предмети, като си сигурна, че (ТО) никога няма да те излъже или да ти изневери.

Но, да започнем разсъбличането на фактите, с нежното докосване на клавишите, мъдрото синхронизиране на информацията на софтуерчето ти......, нагласата на захранващото кабелче, нежност във вкарването....., усърдната и безотказна работа на харда, получава се пренапрежение, токов удар и екранът изгасва. ERORRRR!

Дънната платка не издържа на напрежението от умствените функции на харда, стана прекалено тясно в дядовата му ръкавичка и положението излезе извън контрол.

Е, няма лошо, чe предфлиртната игра започва отново с рестартиране, изчакваш умното ръмжене и в крайна сметка се озовавате един срещу друг вглъбени и щастливи! Лицата Ви греят от чувство. Разменяте си предизвикателни погледи, любезностите отдавна са излишни, не че имате много в наличност, посягате с ръце, вкопчвате се и застивате в чакащ режим.

Целувки, звездички, загадки, с мирис на шеги и закачки - един от вълнуващите моменти на сърфирането, който те изпълва с удоволствието, да се срещнеш с това, което търсиш и очакваш да се появи на монитора ти. Във  флирта ти навлиза в нова фаза, неустоима на познания, инфо, неустоимо любопитство, развлечения и култура. Загубвам вече вяра в моралното ми флиртното  престъпление!

Започва да става горещо! Топло, топло,..... топлоооооо! Заиграваш се в етюден вълшебен танц, понасяш се във вихъра му, неусетно сваляш маската на мисълта му, разкриваш се цялата, без да изпитваш срам и свян. Отпиваш още една глътка червено вино, оставяш с въздух  изпразнената чаша и чак тогава усещаш, красотата, танца и вдъхновението на флирта. Вкопчвате се един в друг, фантазиите ви лудуват, флуидна треска ви тресе! Колко дълго ще е това трасе?

Дишате тежко и неравномерно, а шеметният танц продължава и следва своят такт на синхрона Ви. Потъвате в милувки, целувки, галенето, което е  разсъбличащата/разголващата се част на играта. Взаимната потребност на серотонин алармира чувствата Ви! Влудяваща страст....

Притиснати и втренчени един в друг, в момент на наслада, която не искате никога да свърши, крещиш  с неистов глас, че може още и все още, ощееее....! Шепот с нежност и страст, ти си сега на власт! Дръж клавишите здраво и управлявай ги, колкото и да е аморално.

Използваш момента да се порадваш на малкото моменти, които ти е предоставила природата, майка на съдбата ти. И ето, че дойде момента, когато се сблъскаха флуидите,  целунахте душите си! Взрив и пламък се чете в очите Ви! Натиснахме спусъка!
Бум! Тряс! Плясссссс!

Не са важни годините, дори сега е по сладострастно, по възпитаващо и вдъхновяващо в следствие на опита, който го имаме от препятствията на житейският ни друм. Но, бурята не стихва, а крещи и се блъска в мисълта ни!
Да влюбени сме един в друг, време е за сладките и хубави неща в живота! Болката без, която неможем!
Усещаш влага между пръстите ти, а клавиатурата мълчаливо и срамно ненаситно те поглежда! Беше фантастично докосване на виртуалната ни фантазия. Благодаря ти мило, че изживяхме заедно поредният оргазъм на фантастичното ни виртуално приключение.

Написах всичко това, за да остане незабравимо, за виртуалните ни фантазийки! Седнах на стола и усетих, че нещо съм се подмокрил....... Замириса ми на разлята чаша от червеното ми вино.......и сълзи от твоите сини очи!
Да влюбен съм виртуално, а Ти.....?
       aip55











Гласувай:
20



1. hoho22hoho22 - е коя е избраницата?
08.01.2014 20:29
да не се окаже че съществува само тук в блога?
цитирай
2. aip55 - да не се окаже че съществува само тук ...
08.01.2014 20:32
hoho22 написа:
да не се окаже че съществува само тук в блога?

Ми незнамммммм!
цитирай
3. troia - Браво!
08.01.2014 22:18
Мисля, че това е достатъчно като коментар.:))
За много години! Жив и здрав да си, много обичан и щастлив!
цитирай
4. анонимен - Съвсем ще изкрейзим с тия компютри, ...
08.01.2014 22:57
Съвсем ще изкрейзим с тия компютри, но всички това ми е твърде познато. Хубаво си го описал.
цитирай
5. aip55 - Мисля, че това е достатъчно като ...
08.01.2014 22:59
troia написа:
Мисля, че това е достатъчно като коментар.:))
За много години! Жив и здрав да си, много обичан и щастлив!

Благодаря Кате за мнението и пожеланието ти. Пожелавам и на теб най-щастливите мигове в живота си да преживееш тази година. Успешна блогова година!
цитирай
6. aip55 - Съвсем ще изкрейзим с тия компютри, ...
09.01.2014 07:09
kushel написа:
Съвсем ще изкрейзим с тия компютри, но всички това ми е твърде познато. Хубаво си го описал.

Има една уловка и очаквам с нетърпение някой да я разкрие.
Да за тези, които повече четат и са любознателни си е наистина лудост. Благодаря ти за коментара Куш!
цитирай
7. milady - АЙПИ/ то ??!
09.01.2014 09:28
каква е наградата ..за верен отг..
цитирай
8. coacoa11 - Браво, браво. . . много лирично и ...
09.01.2014 13:19
Браво, браво... много лирично и емоционално, по-хубава е станала втората серия:)
Освен с чаша червено вино тези виртуални приключения може да се четат и на влудяващ музикален фон:
http://www.youtube.com/watch?v=59ZWUuWOqDc
цитирай
9. aip55 - каква е наградата. . за верен отг. . ...
09.01.2014 14:50
milady написа:
каква е наградата ..за верен отг..

A....аааа, не съм обещавал награда мила! Но уловката съ6ществува......
цитирай
10. aip55 - Браво, браво. . . много лирично и ...
09.01.2014 15:04
coacoa11 написа:
Браво, браво... много лирично и емоционално, по-хубава е станала втората серия:)
Освен с чаша червено вино тези виртуални приключения може да се четат и на влудяващ музикален фон:
http://www.youtube.com/watch?v=59ZWUuWOqDc

Вече се бях изприщил от мълчанието ти! Какво ли не ми мина през мислите ми? Особено от предишният ми пост, ме хвана тотално апатията за писане. Знаеш за какво става въпрос.....Свалям шапка пред твоите виртуални приключения, музата без която не мога!
цитирай
11. arrow11 - Всеки има нужда от Муза! И от голяма ...
09.01.2014 20:28
Всеки има нужда от Муза! И от голяма чаша червено вино. Наздраве, приятелю по Муза :)
цитирай
12. aip55 - Всеки има нужда от Муза! И от голяма ...
09.01.2014 22:51
arrow11 написа:
Всеки има нужда от Муза! И от голяма чаша червено вино. Наздраве, приятелю по Муза :)

Наздраве Стрелчо!
Чаша червено вино и пикантен виртуален гъдел, това е хобито, за което вече сме венчани.....голяма краста е!
цитирай
13. coacoa11 - Даа, сега - виртуални приключения, ...
09.01.2014 23:39
Даа, сега - виртуални приключения, а като остареем колко виртуални романа ще напишем само... А музата те дебне навсякъде, няма спасение. Не ще да задреме даже и при Милейдиту:)
цитирай
14. aip55 - Даа, сега - виртуални приключения, ...
10.01.2014 06:56
coacoa11 написа:
Даа, сега - виртуални приключения, а като остареем колко виртуални романа ще напишем само... А музата те дебне навсякъде, няма спасение. Не ще да задреме даже и при Милейдиту:)

А, бе от тук нататък няма да има поумняване, а скоростно оглупяване! Старата песен нов глас, на твоите,, Виртуални приключения"- нов аранжимент, поглед от друг ъгъл, от ъгъла на епидимично заразяваща муза в блоговият театър-амнезия Милейди, невъзпeтите герои на блога ни, с диагноза ,,културно фелацио".....Тя е фърст в блога и нормално е да си има последователи. Аз например отдаааавна чакам на опашка за свободно място при нея....., но нали миналата година магарето ми изяде дипломата и сега ми е трудно да комуникирам дори и с нея, колкото и некомфортно да звучи това! В същност важното е да е весело! Поздраввввввв?
цитирай
15. anaevada - ..
13.01.2014 01:50
Чудно е! Знаеш ли откога не бях чела хубава история от тоя тип? Мислех, че всичко е изгубено за сладострастието, но ето, че те има тебе... и ме има мене и моята клавиатура... хм, ако разбираш какво имам предвид. ;)
цитирай
16. aip55 - Любовта Ан....
13.01.2014 08:34
- я има навсякъде. Тя ни заобикаля, върти се покрай нас, защото преди да се влюбиш трепва първо в теб красотата на човека и душевният му мир. Особено важи това, когато имаш празнина в душата си, тогава катализата на сладострастието набира скорост с голяма бързина, ставаш сляп за реалността, всичко е розово за теб, летиш във въображението си, миражите се пречупват през нестандартни решения, дори не виждаш и опасността, колкото и да е близко до теб. Няма по чиста любов във виртуалните отношения между човек-компютър. И двамата се допълвате и удовлетворявате потребностите си и никога не си омръзвате, защото и двамата сте доволни от от това, което творите, именно писането!
цитирай
17. calli - Хе хе хе
23.02.2014 23:47
Виртуална любов... че какво по-хубаво от това.
Шегувам се, разбира се.
Много свеж текст. Точно си описал реалното ежедневие на доста хора в момента. Въображението ни лети... няма лошо разбира се. Илюзия или реалност - чувствата понякога не отстъпват по сила. Мдааа. :) Хубаво си го описал.
цитирай
18. aip55 - Виртуална любов. . . че какво по-...
24.02.2014 11:44
calli написа:
Виртуална любов... че какво по-хубаво от това.
Шегувам се, разбира се.
Много свеж текст. Точно си описал реалното ежедневие на доста хора в момента. Въображението ни лети... няма лошо разбира се. Илюзия или реалност - чувствата понякога не отстъпват по сила. Мдааа. :) Хубаво си го описал.

Може би имаш право??????
цитирай
19. benitta - Много се изкефих!
25.02.2014 21:35
Страхотно написано, пишеше ми се и на мен нещо такова - толкова е вярно!
Май всички сме "на тая череша" :)))
Поздрави и усмивки от мен! ;)
цитирай
20. aip55 - Страхотно написано, пишеше ми се и ...
25.02.2014 22:35
benitta написа:
Страхотно написано, пишеше ми се и на мен нещо такова - толкова е вярно!
Май всички сме "на тая череша" :)))
Поздрави и усмивки от мен! ;)

Благодаря Ви за коментара! Радвам се, че сте го харесали. Хубава вечер!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aip55
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1481177
Постинги: 310
Коментари: 2488
Гласове: 7312
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031