Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2015 21:50 - Чужда кожа. Разбулена истина
Автор: aip55 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5912 Коментари: 10 Гласове:
14

Последна промяна: 20.05.2015 12:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЧУЖДА КОЖА. РАЗБУЛЕНА ИСТИНА
     Често любовта прераства в любов и при най-трудните обстоятелства. Такава е историята, която ще ви разкажа, една история за необикновените случай в мечтите на хората относно съдбата на тяхната любов...
     Саде кацна на летището в Кьолн след купчина премеждия при подготовката си за емигриране в Германия. С късо подстригана коса, като на мъж, със скулесто впито лице тя застана пред кабинката за проверка, подаде паспорта си и се усмихна доверчиво на проверяващия полицай, Тя отлично знаеше, че паспортът и е фалшив. Беше умело пристегнала гърдите си с парче коприна, около тялото си, така че в никакъв случай не можеше да я разпознаят, че е жена, а мъжкият костюм, който беше облекла, прикриваше цялата и женственост. Ако някой можеше за нещо да се усъмни, то това бе заради гладката и бяла кожа по лицето, която нямаше дори и помен от окосмяване. А в същност тя бе от Иран.
    Като че ли полицаят се усъмни за момент. Погледът му мина през цялото тяло, спря се в очите и се загледа няколко секунди въпросително право в очите и. Интуитивно търсеше, това, което му убягваше в тази фигура, но след, като не намери някаква улика подпечата паспорта и го подаде пак така въпросително на Саде. Така, че всичко мина благополучно и бързо се озова извън летището, като се питаше мислено:
    - ,,А сега на къде"?
     Хвана такси и отиде в лагера за емигранти, като я настаниха в една стая с още четирима души, които бяха африканци. Беше я страх да се съблече пред тях, за това се просна на леглото си с дрехите и се унесе в дълбок сън, след днешното и преживяване на летището.
     След успешното интервю в лагера я разпределиха в Бон. Бързо намери контакти в Германия, в следствие на завършената немска гимназия в Техеран. Носеше зимна скиорска шапка, за да прикрие женствеността на лицето и косата си. Започна работа в една обществена пералня, като на нея и даваха, най-тежката работа, защото я смятаха за момче.
      Персоналът на пералнята беше съставен от млади момичета, но едната от тях внимателно го следеше с поглед, което не убягна от погледа на Саде.
     Анете ( така се казваше момичето, което хвърляше предизвикателни погледи към Саде) все се усмихваше към нея, като си намираше често работа, която да вършат двете заедно. Явното и предизвикателно отношение, не можеше да не се разбере, че Анете търси някакъв контакт със Саде. Особено след, като свърши работния ден, Саде се качи на трамвая и от прозореца забеляза, че Анете  и маха от мотопедчето което управляваше след трамвая. На следващата спирка Саде слезе от трамвая и се приближи до Анете. И на двете жени ги мъчеше тайничко душевният оргазъм...
   -  Искаш ли заедно да изпием по едно кафенце Саде? - попита Анете, като се приближи със страстен, но решителен поглед, до лицето на Саде. Явно всякаква причина при такава близост за отказ и манипулация бе излишна от нейна страна.
   - Разбира сe, че може Анете. Удоволствието надявам се, че е взаимно - одобрително заклати глава Анете.
   Това съгласие бе повик на любов от пръв поглед, макар, че Анете все още не бе разбрала, че Саде е жена.  Ммммм! Душата въздиша и отнася първични сигнали до всяка клетка на телата им. Първо седнаха на една пейка в парка, за да си обменят мнения мисли и отношения. Но нежният поглед на Саде я подлудяваше, кръвта и бушуваше и не можеше да намери думи, с които да изрази радостта си, че Саде е съгласна с нея и за това побърза да скъси разстоянието помежду им. Анете погали косата на Саде и я целуна по-бузата, след което премина жадно към устните и... Последва ускоряващ поглед, но пък си струва вкуса на целувката...! Невероятно хубаво е. Саде се подаде лесно на Анетената интимност, с леко потреперване на пръстите на ръцете и, погали тялото и и се вкопчи с агресивен темперамент в шията на Анете. Двете бяха толкова щастливи, от доволно, неуписуемата наслада, а тя вече се разливаше и преливаше в техните сърца. Младите им тела ухаеха на цъфтяща от страст пролет. Та много ясно, че блясъкът започва винаги от към слънцето. И на двете сърца им се прииска слънцето да огрее там в по-ниското...., а часът на истината провокативно наближаваше за Саде, което я смущаваше в отговора на страстите на Анете, която в този момент и предложи да отидат в нейната квартира.
   - Искам да си споделя нещо Анете, преди да е станало късно - каза Саде - Аз съм жена и съм принудена да ходя, като мъж, защото съм под чуждо име по паспорт. С една дума тялото ми е в чужда кожа - смутено и с притеснен сподавен тон каза Саде.
    - Подозирах, но няма никакво значение пола за мене. Дори споделянето ти още повече ме трогва. Благодаря за откровението!  Не се боя от предразсъдъци! - Още преглъщаща приятната наслада. Нежно и тихо шептеше тя, като не спираше с прегръдките и чувствата си към Садe, а напротив всичко започна с още по-голяма силна страст....Във вените им течеше адреналин и бяха претъпкани в страстна еуфория....
    Измина една година дружба между двете жени, докато в един момент решиха да се оженят. Ожениха се, но два месеца след брака им полицията разбра, каква е самоличността на Саде и я арестуваха, след което по-законен ред я екстрадираха обратно за Иран.

П.П. - Умишлено оставям разказа отворен за край, но съм убеден, че Саде ще се върне отново в Германия.
 

 

aip55
    

 






Тагове:   чужда кожа,   саде,   анете,


Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. travell - Абе някак много лесно пътува твоята ...
16.05.2015 22:41
Абе някак много лесно пътува твоята героиня към Германия. ;)
Другите бежанци ги завират по тирове или ги крият под специално направени скривалища в рейсовете и ги хващат, а тази облича се като мъж и айде готово.
Аз за разлика от много други в блога нямам нищо против лесбийките или гейовете, в днешно време те са голяма част от обществото и също са ХОРА.
Но те някак си напоследък искат да им се дават още повече права, отколкото на останалите, хетеросексуални членове на обществото.
Щом се обичат двете да се взимат и толкова, но да не стъпват в Иран :)

цитирай
2. aip55 - Абе някак много лесно пътува твоята ...
16.05.2015 22:55
travell написа:
Абе някак много лесно пътува твоята героиня към Германия. ;)
Другите бежанци ги завират по тирове или ги крият под специално направени скривалища в рейсовете и ги хващат, а тази облича се като мъж и айде готово.
Аз за разлика от много други в блога нямам нищо против лесбийките или гейовете, в днешно време те са голяма част от обществото и също са ХОРА.
Но те някак си напоследък искат да им се дават още повече права, отколкото на останалите, хетеросексуални членове на обществото.
Щом се обичат двете да се взимат и толкова, но да не стъпват в Иран :)

.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Пътниче, добре дошъл!
Аз също съм минавал немската граница с фалшив паспорт. Сега не знам, но преди паспортите ги изпипваха до съвършенство. Ако не е регистриран, като откраднат не е възможно да се усети, че паспорта е фалшив. Нали съм писал, че паспорта е фалшив, но с нейната снимка...
Героинята ми няма друг шанс да оцелее, освен да си признае, че е жена, колкото и да не и се иска да минава в друга сексуална потребност, но аз умишлено не развих темата, защото щеше да се удължи разказа.
Аз знам какво се случи с героинята ми, след екстрадирането. И двете сега живеят във Франция!
П.П. А за връщане в Иран е немислимо, тя бе скрила истинският си паспорт в обувките си и още на следващата спирка се прехвърли на друг полет за Франция!
цитирай
3. anin - :)
17.05.2015 17:43
Вече ставаш подозрителен, но явно харесваш тая тема за любов м/у жени?!
цитирай
4. lidis - Добре написано и със съвременно звучене...
17.05.2015 18:21
Какво ли не поднася на хората съвремието ни с европейските си ценности...
Поздрави за разказа! Дано има продължение!
цитирай
5. aip55 - Вече ставаш подозрителен, но явно ...
17.05.2015 21:06
anin написа:
Вече ставаш подозрителен, но явно харесваш тая тема за любов м/у жени?!

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Животът ми в немско ми донесе много такива изненади, които в БГ все още не могат да се възприемат, като Европейски ценности. В началото ми беше интересно, как така общуват по-между си, без да имат скрупули за действията/общуването на немците, но като поживях там няколко години претръпнах и започнах да виждам нещата, като нещо нормално от морална гледна точка, колкото и да бе первезно.
От мъжка гледна точка мога да кажа само, че нежността между жени далеч превъзхожда мъжките фантазии за нежност. На ЛС ще ти дам линк за мои наблюдения!
цитирай
6. aip55 - Какво ли не поднася на хората съв...
17.05.2015 21:11
lidis написа:
Какво ли не поднася на хората съвремието ни с европейските си ценности...
Поздрави за разказа! Дано има продължение!

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Ще си помисля за продължение, макар, че имам още два варианта за продължение, но истината е във втория коментар...
Разбирам прекрасно мислите ти за Европейските ценности, като имам предвид, че ти си в кухнята им! Благодаря за поздрава Лидис!
цитирай
7. travell - идея за продължение
18.05.2015 20:49
Във Франция срещат готин парижанин, който им завърта главите и те забравят за чувствата една към друга, след което германката топи своята бивша любима и настояща конкурентка пред властите и те я екстрадират в Иран...
цитирай
8. aip55 - Във Франция срещат готин парижа...
18.05.2015 22:23
travell написа:
Във Франция срещат готин парижанин, който им завърта главите и те забравят за чувствата една към друга, след което германката топи своята бивша любима и настояща конкурентка пред властите и те я екстрадират в Иран...

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Вариант, които противоречи на действителността, но не че не може да стане. Защото този път Саде е с истинският си паспорт. Между другото немците са много потайни, но и са коректни в отношенията си. В Иран всички тези отношения са забранени, обаче така или иначе също ги правят...
цитирай
9. makont - После ще прочета,
19.05.2015 10:52
сега само наминавам с усмивка!
цитирай
10. aip55 - Написан е увлекателно и звучи, като ...
20.05.2015 09:32
анонимен написа:
Написан е увлекателно и звучи, като реална история, което го прави още по-ценен.
Пишеш истински, топло и завладяващо, Ангеле! Аплодисменти от мен!!

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Благодаря Ви за коментара! Но защо сте анонимен?????
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aip55
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1481008
Постинги: 310
Коментари: 2488
Гласове: 7312
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031