Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2017 09:33 - Студеният спомен...
Автор: aip55 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1576 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 09.01.2017 04:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


СТУДЕНИЯТ СПОМЕН

  Навън времето беше неприятно за придвижване на хората, защото хлъзгавите тротоари не предоставяха нормално движение по заледените на малки хлъзгави хълмчета и неравности на тротоарите. Премръзнала от суровото студено време Джейни, отвори входната врата и влезна по-най бързият начин  в апартамента си. Изхлузи черните си боти, като първо си помогна с левият крак, а след това буквално изрита с нетърпение другата обувка. С бързи ситни крачки се приближи към радиатора, за да се стопли след прекараното време навън, като остави очилата си внимателно на масата. Беше мека и нежна топлина, която и припомни вълнуващи мигове точно на това място. Първо изплува в мислите и образа на Конто, с полу отворените му искащи устни. Джейни прехапа студените си устни, а след това нежно ги отвори, като се наслаждаваше на страстните спомени, с които беше вече яхнала полета на въображението си.
            В същност Конто и беше от скоро приятел, ползваща го във френд зоната си. Имаха няколко закачливи интимни сцени, с които той и направи добро впечатление на мачо. В този момент отношенията и с него имаха вече по задълбочен израз на чувства и емоции. Всичко с него ставаше някак си естествено и неподправено веселяшки. Още си спомня начина, по-който се запознаха. Плесна я по задника, а веднага след това се извини, че се е припознал. Въпреки неудобството той имаше смелостта да я плесне още веднъж, като този път умишлено не и се извини, а и каза, че в духовната му хигиена, това е похвата му за свалка, като си подаде задните части и Джейни да го плесне. Усмивката му беше дружелюбна, приятелски и каза, че удоволствието е напълно негово, да се запознаят по този ексцентричен начин.   
            Въпреки, че и беше още студено, нейното настръхнало тяло потрепери в очакване на предстоящата среща, която беше си уговорила с Конто.  С еротично въображение свали всичките си дрехи. Още трепереше, но не можеше да каже дали е от студа  или е от възбудата връхлетяла я при спомените, които беше преживяла неотдавна с Конто.
            Мушна се бързо в леглото, за да се стопли по-бързо, а то още ухаеше на страстната мъжка плът от Конто. Настръхна още повече и в съзнанието и полетяха моменти, които разтвориха устните и в странна истерична усмивка, леко се навлажниха, когато се опита да ги докосне с палавия си език. Жаждата и за екстремна целувка изплува във въздуха, като ехото от нея рекошира в тавана и се върна сладострастно в тишината на спалнята. Не можеше да устои на уханието на мъжката плът на леглото и завивките.
image
            Така унесена в спомените си се стопли в чувства, които бяха твърде лични дори и за самата нея, като продължи да мечтае. Някъде в едно от затънтените кътчета на съзнанието и  изплуваха миражите на страстта и самозадоволяването, преди да се срещне с приятелят си.
            Летейки в своята страст, тя разтвори въображението си и заплува в мечтите на удоволствието. Стопли се... В погледа и искреше светкавица, в която треперещата и част на тялото. Потръпна от наслада. Цялата потъна в мисли, изчерви се, а топлината се разля, плъзна се надолу по нежната и кожа, мина през гърдите и се отправи неистова към загадъчният пъзел на сладострастието. Устните и пак пресъхнаха. Леко навлажни пръстите си и докосна гърдите си с върха на овлажнените си пръсти, нещо щръкна от тях и се изправи в очакване на още по-агресивна нежност. Зърната и се наелектризираха моментално от лекият допир на палавите пръсти. Но възбудата и не спря до тук, като пръстите се плъзнаха още по-надолу, а устните и издадоха неустоим пресъхващ стон, в очакване на силната емоция на страстта. С болезнено прехапване на устните Джейни усети, че влагата от долу започна да напира неконтролируемо, а тялото и потръпна за сетен път. Тя очакваше в съзнанието и Конто да се появи. Мускулите на краката се стегнаха импулсивно и я накараха да затвори клепачи, стегна бедрата си, сви се импулсивно във върховият момент на сладострастието....
              Телефонът звънна! Беше Конто!
         - Вече съм пред вратата ти...- каза Конто – В същност какво ще кажеш за факта, че в слиповете ми имам две орехчета за изчукване...?
Тя се втурна към вратата полугола, очакваща горещи преживявания.
         - Влизай скъпи! Сега съм в студеният спомен... Мога да те чакам в тази ми поза винаги. Очаквах те, знаех, че ще дойдеш, защото много те обичам...





Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - hammer.....
08.01.2017 22:14
ah,du....
цитирай
2. aip55 - Vielleicht ist
09.01.2017 04:36
Vieleicht ist der Geschmack der Nusse ist auch/also interessant ???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aip55
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1481218
Постинги: 310
Коментари: 2488
Гласове: 7312
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031