Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2013 18:17 - Не спирайте!
Автор: aip55 Категория: Политика   
Прочетен: 1633 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 17.03.2013 21:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Скъпи сънародници, 
Не спирайте с протестите! Политическите бандити протакат всякакви адекватни действия, просто защото се надяват да ни откажат. Те знаят, че с настъпването на пролетта сметките за ток и парно драстично ще намалеят и разчитат това да доведе до демотивация на хората и те да спрат протестните си действия.

Не го допускайте!

Президентът е просто един слуга на феодалните кръгове изцеждащи жизнените сокове на България 23 години! Не му вярвайте и не преговаряйте с него - няма за какво!

Новото служебно правителство е яркочервено съставено от синове и дъщери на бивши комунистически величия и настоящи поддръжници на ГЕРБ!

Крайно време е протестиращите ни сънародници да осъзнаят, че едно от най-важните искания, които трябва да издигнат е решаването на циганският проблем.

Скъпи сънародници, циганите се превръщат в заплаха за съществуването на страната ни като равностоен европейски партньор и съответно се превръщат в заплаха за бъдещето на децата ни!

Цветанов да отговаря за полицейските изстъпленията срещу българската младеж при протестите и срещу циганския произвол в Катуница!

Не на ненужната и скъпа Президентска институция!

Нова Конституция за Нова България!

БСП извън властта! ДПС извън закона! Тиквата на съд!

Българи да изметем политическата класа от управлението на България веднъж завинаги и да вкараме виновните в затвора!

За чиста и свята Република!



Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. troia - И на мен
18.03.2013 21:31
не ми харесва, че нещата замират. Дано да е затишие пред буря. Като гледам, нищо не се промени. Сметките за ток са пак същите, уж са по-ниски, но са за по-кратък период от време и то пак високи. Поне това да бяха оправили..поне това..
цитирай
2. aip55 - не ми харесва, че нещата замират. ...
18.03.2013 22:36
troia написа:
не ми харесва, че нещата замират. Дано да е затишие пред буря. Като гледам, нищо не се промени. Сметките за ток са пак същите, уж са по-ниски, но са за по-кратък период от време и то пак високи. Поне това да бяха оправили..поне това..

Добър вечер Троя! Добро предчувствие имаш! Сигурен съм, че в момента слагат политиците прът в колелото на протестите. Но, няма да е за дълго. Който и да дойде на власт след изборите, ще се блъсне с неволите на бедността на народа. Неминуемо ще се стигне до политическа касапница след, която трябва да се елиминират криминалните политици от 1989 год. до сега. За мене тези протести не са за ЕРП-тата, а началото на бедняшка революция. Тя вече е започнала в целият свят. Явно капитализма сам си отряза клона на, който е седнал и естественият му път ще бъде дори и под земята. Много майки и бащи ще се разплачат и ще носят до края на живота си черни дрехи. Политическата касапница едва сега започва. Груба грешка е, че четирима човека си сложиха край на живота. Вместо това-(така и така са се прежалили), можеха да изтрепят маса политическа сган, която заслужава и трябва да умре. Тогава и народа щеше да ги подкрепи и щяха да бъдат герои на протестите. Гнева на народа щеше да е тотален. Ето така трябва да се подхожда, а не по най - примитивният начин да се прави. Мога още много да пиша, но не му е тук и сега мястото. И все пак усмихвай се по често, защото животът е гаден и жесток за всички ни! Поздрав.....
цитирай
3. troia - Благодаря ти
18.03.2013 22:53
за пожеланието. Усмихвай се по-често и ти, защото много гняв има в теб. Ти знаеш мнението ми за насилието, така че не искам да спорим.:) Поздрави и приятна вечер и на теб!
цитирай
4. mt46 - Трудно ще е...
19.03.2013 21:22
Много закъсня пробуждането...
цитирай
5. aip55 - Много закъсня пробуждането. . . ...
20.03.2013 04:23
mt46 написа:
Много закъсня пробуждането...


Апатията обезкуражи протестиращите хора. Розата на ентусиазма за справедливост продължи две седмици и отчаяно увехна. Вълната от гневен протест трябваше да се засили до максимум! Повод за това имахме с хората, които се самозапалиха и убиха семействата си. Това бяха хора, които повториха подвига на Кочо Честименски. Също така не се защитиха хората, които полицията арестува и им нанесе побой. Смирено и страхливо стадо без компетентни водачи, безсъвестни глупаци, които още от сега показват интереса си към власт. Трябва компетентен и разумен ръководен орган, организация, която да предвижда и планира своите действия срещу политическите парламентарни ШОПАРИ.....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aip55
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1481372
Постинги: 310
Коментари: 2488
Гласове: 7312
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031